Çorum ortaokulları arasında yapılan bocce yarışmalarında dün minik takımlarımızdan sonra bugünde Yıldız bocce takımımız erkeklerde il 1.si kizlarda ise il 2.si olmuşlardır.

Çorum ortaokulları arasında yapılan bocce yarışmalarında erkek takımız Çorum birincisi, kız takımımız ise Çorum ikincisi olmuşlardır.Işin daha da güzel yani bizim evlatlar pazarlık konusunda Müdürü Beyi geçtiler.Her başarı az da olsa ödül gerektirir

Eskiler hocaya evlatlarını teslim ederken 'hocam etide senin kemigide senin' derlerdi.Velilerimiz herşeyi ile bizler teslim ettikleri evlatlarla okulda denemedeyiz.Allah utandırmasın 2 Haziran LGS de çok güzel sonuçlar alacağız.

YIL 2017 tüm kadroma 4 yılın sonunda Çorum'da en tepede yer alma hayalini ve hedefini koymuştuk ve bu hedefe ulaştık.Yıl 2022 de ise yeni hedef  Türkiye'de hatrı saylı ilk 500 okul dedigimde bize  akla zarar yakıştırmalarda bulunuldu.Şimdiki 6 larımızla bu hedefe hemde her alanda ulaşacağız. Yıl 2024 okulumuz 5.sınıflarına kayıt olmak isteyen insan pek çok.Hedef 500 kişiyi ile okula kayıt kabul sınavı yapmaktır.

Okulların tatil olduğu bugünde 8.Sınıf öğrencilerimize gerçek bir sınav tatinda deneme sınavı yapılmıştır.

Okulumuzda Taekvando, Kick boks ve Muaythai dallarında Milli takım Antrenörü Şahin Güler nezaretinde kurslarımız devam etmektedir.Taekvando kurslarımızda 1.Dönem kuşak alan sporcularımıza Okul müdürümüz sayın Yakup Duran ın çikolata ikramında bulunmuştur.Başarı belgelerini ve yeni kuşaklarıni alan tüm öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz

Teravih namazını birlikte kıldığımız 8.sınıf öğrencilerimizle güzel bir akşam geçirdik.Gönüllere dokunmak için  mücadeleye devam.

2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı 5. sınıf öğrenci kayıtlarımız başlamıştır.Okulumuza kayıt yaptırmak isteyen velilerin aşağıdaki açıklamaları  okumaları önemle rica olunur.

am 4 yıldır gecemiz ve gündüzümüzün birlikte olduğu 8.sınıf öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle birlikte iftar yaptık.O sene bu sene olacak Allahın izniyle.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da okulumuzda Çanakkale Zaferimizi kutladık,şehitlerimizi rahmet ve minnetle andık.

Çanakkale Zaferi’nin 109.yılında programımıza şehitlerimize saygı duruşunun ardından İstiklal Marşımızla başladık.Günün anlam ve önemini belirten konuşmadan sonra coşku dolu kahramanlık şiirlerini dinledik öğrencilerimizden.Yetenekli öğrencilerimizden dinlediğimiz gitar ve keman dinletisiyle programımız sona erdi.

Mehmet Akif Ersoy'u Anma Haftası münasebetiyle il müftülüğü tarafından Mehmet Akif Ersoy şiirlerini ezbere okuma yarışması yapıldı.

Okulumuz öğrencileri "Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum" projesi Şubat ayı etkinlikleri kapsamında Çorum Müzesi ve Hıdırlık sahabe türbesi ziyaretlerinde bulundular.

Minikler futbol takımımız bu sene de finale yükselmiştir.Futbol takımımız Cuma günü saat 11.00 da Osmancık ekibi ile final mücadelesine çıkacaktır.